30%onder adviesprijs, altijd!
 • 1-2 dagen levertijd i.v.m. drukte
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Klanten beoordeling 9.1
 • Alle kleuren
 • Ochtend -avond levering
 • Afhalen bij meer dan 2.500 PostNL locaties

Biccs Agrideck Hechtprimer

Vanaf € 20,79
 • Diverse ondergronden
 • Oplosmiddelhoudend
 • Sneldrogend
Totaal 20,79 inclusief btw
1-2 dagen levertijd i.v.m. drukte
Inhoud
Kleur
Algemeen

De Agrideck Hechtprimer is een oplosmiddelhoudende, sneldrogende, 1-component hechtprimer. De producten van Agrideck zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in de landbouw -en industriesector. Deze hechtprimer is geschikt voor diverse ondergronden zoals: non-ferro metalen, harde kunststoffen, hout, steen etc. 

Rendement: 
ca. 10m2/L
Verpakking: 1L / 2,5L
Toepassing: Buiten
Ondergrond: Oude intacte verflagen, staal, verzinkt staal, gestraald staal, aluminium, diverse harde kunststoffen, hout, steen, pleisterlagen
Kleefvrij na: ca. 2 uur
Overschilderbaar na: ca. 4 uur
Aanbevolen roller: ProGold Nylon rol 8 mm
Aanbevolen kwast: Staalmeester 6121 Patentpunt kwast
Verspuitbaar: Ja
Glans: Mat
Voorbehandeling: het oppervlakte wat u gaat schilderen dient volkomen schoon, droog en vetvrij te zijn. Gaat u een oude, intacte, verflaag overschilderen? Zorg dan dat u deze eerst goed schuurt. Het is dus mede afhankelijk van de ondergrond maar zorg dus altijd dat u de volgende stappen uitvoert: reinigen, ontvetten, schuren, zodat er een goede ondergrond ontstaat om te schilderen. 


Systemen
De behandeling van hout en MDF

Breng de eerste laag op hout verdund aan, hierdoor gaat de verf beter in het hout. Zorg ervoor dat hout en oppervlakte niet meer dan 15% vocht bevatten. Bij MDF en hardboard de eventuele aanwezige paraffine laag verwijderen. Rond scherpe randen af en dicht voegen en barsten eerst af. 

De behandeling van staal en ijzer

Verwijder eerst roest en walshuid, doe dit door handontroesten of zandstralen tot reinigingsgraad SA 2,5. Breng direct na het stralen een laag Hechtprimer aan. 

Behandeling zink en verzinkt staal

Reinig de ondergrond eerst goed met een geschikte zinkreiniger. Spoel daarna af met schoon water. Als de ondergrond droog is kunt u een laag Hechtprimer aanbrengen. 

Harde kunststoffen

Reinig en ontvet de ondergrond eerst grondig. Schuur de ondergrond hier na goed en ontvet hem daarna opnieuw om zeker te zijn van een goede hechting. Breng daarna een laag Hechtprimer aan. 

Waarschuwing/voorbehoud

Gezien de diversiteit aan beschikbare aluminiumlegeringen, die afhankelijk van de gestelde eisen aan het materiaal op de markt worden gebracht, is een eenduidig systeemadvies voor aluminium niet mogelijk. De productgegevens van Agrideck zijn veelal gebaseerd op zuiver, ongelegeerd aluminium
[tab2titel]Eigenschappen[/tab2titel][tab2]
+ Uitstekende hechting op diverse ondergronden
+ Hoge vulkracht en sneldrogend
+ Buitenduurzaam en weerbestendig
+ Alle Agrideck producten zijn lood- en chromaatvrij
+ Zowel geschikt voor spuit-, roller- als kwastapplicatie 

[/tab2]
Prijzen
Inhoud Kleur Prijs
1L Wit € 20,79
2,5L Wit € 50,38
Een vraag? Wij beantwoorden hem graag! Bekijk onze tips en inspiratie

Al meer dan 100 jaar ervaring
 • Snelle
  levering
 • Veilig en
  betrouwbaar
 • Uw verfspecialist
 • Meer dan 100 jaar
  ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »