WAAROM VERF365.NL?
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ochtend - avond levering
  • Af te halen bij meer dan 2.500 PostNL locaties
  • Wij kunnen alle kleuren maken

Boonstoppel Garantie Systeemverf

Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.
1L Wit € 40,44
1L RAL9010 € 40,44
1L Andere Kleur € 40,44
2,5L Wit € 99,39
2,5L RAL9010 € 99,39
2,5L Andere Kleur € 99,39
In winkelwagen
+ -
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Algemeen

De Boonstoppel Garantie systeemverf van Boonstoppel is een glanzende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak voor buiten. De verf is vochtregulerend, heeft een hoge buitenduurzaamheid en een goed glansbehoud. Voor het dekkend gronden en aflakken van hout. 

Geschikt voor: buiten 
Rendement: 
16m2/L
Kleefvrij na: ca. 5 uur
Overschilderbaar na:  ca. 24 uur 
Aanbevolen roller: Elite Vilt Verfrol
Aanbevolen kwast: 
7000 patentpuntkwast Exclusive
Glans:
zijdeglans
Verfbasis: terpentine 
Verpakking: 1 / 2,5 liter  

Systemen


Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal hout gronden met Garantie Systeemverf. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

Behandeling staal geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale delen ontroesten. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal werk tweemaal behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

Behandeling thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen onbehandelde ondergrond: Grondig reinigen en ontvetten. Alle corrosieproducten verwijderen en de ondergrond opruwen. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

Kunststof onbehandelde ondergrond: Grondig reinigen en ontvetten. Opruwen/matteren. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Licht schuren en aflakken met een laag Garantie Systeemverf.

Noot: Gezien de diversiteit aan kunststoffen, dient altijd eerst een proefvlak opgezet te worden. Na voldoende droging dient de hechting beoordeeld te worden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »