WAAROM VERF365.NL?
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ochtend - avond levering
  • Af te halen bij meer dan 2.500 PostNL locaties
  • Wij kunnen alle kleuren maken

Boonstoppel Garantietex Fixeergrond

Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.
5L Transparant € 70,67
In winkelwagen
+ -
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Algemeen

De Boonstoppel Garantietex Fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel wat onverzeepbaar is en eem groot indringend vermogen heeft. Voor het behandelen van ondergronden die niet geschikt zijn voor het rechtstreeks aanbrengen van muurverf, behang etc.

Geschikt voor:
 binnen en buiten 
Rendement: 8-10 m2/L
Kleefvrij na: ca. 2 uur 
Overschilderbaar na: ca. 6 uur 
Aanbevolen roller: Verfrol Microfibre
Aanbevolen kwast: 
blokwitter 6200 of blokwitter 6240
Verpakking:
5 liter

Systemen


Behandeling beton, metselwerk en pleisterwerk binnen onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: Voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen muurverf. Hiervoor een keuze maken uit het Boonstoppel muurverfassortiment voor binnen.

Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte muurverflagen reinigen. Kale delen voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Bijwerken en vervolgens geheel afwerken met muurverf, Hiervoor een keuze maken uit het Boonstoppel muurverfassortiment voor binnen.

Noot: Oppervlakken verontreinigd met nicotineaanslag, roet- en watervlekken, na reinigen en voorstrijken afwerken met twee lagen Garantietex Isoleer.

Behandeling beton, metselwerk en pleisterwerk buiten onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: Voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen muurverf. Hiervoor een keuze maken uit het Boonstoppel muurverfassortiment voor buiten.

Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte muurverflagen reinigen. Kale delen voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Bijwerken en vervolgens geheel afwerken met muurverf, Hiervoor een keuze maken uit het Boonstoppel muurverfassortiment voor buiten.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »