Terug

Jouw vertrouwde webshop wordt nog beter - Klik hier

Polyfilla (13)

Filters

Polyfilla

Polyfilla bij Verf365

Polyfilla is een Nederlands merk dat sinds 2009 verkrijgbaar is (voorheen Probastine). Polyfilla beschikt over een lijn hoogwaardige producten op het gebied van houtrotreparatie, vulmiddelen, reparatiepasta’s voor steen en gips en egaliseermiddelen voor minerale ondergronden.

 

Polyfilla voor houtreparatie

Met name voor houtrotreparatie heeft Polyfilla een uitgebreid assortiment. Voor het vullen van scheurtjes en nerven in het hout kan je gebruik maken van Polyfilla W100 watergedragen plamuur voor binnenwerk, Polyfilla W110 kan je buiten gebruiken om deze reparaties door te voeren.

Polyfilla W210 kan je binnen gebruiken voor het repareren van grotere beschadigingen en gaten in hout. Dit houtvulmiddel is watergedragen, gemakkelijk schuurbaar en na één uur al overschilderbaar.

 

Polyfilla Epoxy houtreparatie

Polyfilla W300 is een 2-in-1 Epoxy voor het repareren en onderhouden van uw hout. De epoxy is zowel binnen en buiten te gebruiken en wanneer de Polyfilla epoxy goed gemengd is en u al het rotte hout heeft verwijderd, bent u verzekerd van een duurzame reparatie. Bij diepe gaten of reparaties is het aan te raden om de reparatie in fases uit te voeren.

W310 is een Polyfilla epoxy die met name geschikt is voor het repareren van kleine beschadigingen in hout, zoals gaten, scheuren en schroef- en spijkergaten, maar je kunt dit ook gebruiken om een dunne laag aan te brengen op uw kozijn, raam of gevelwerk. Deze Polyfilla epoxy droogt snel, want deze is binnen 20 minuten al overschilderbaar.

Polyfilla W340 2K Houtprimer is te gebruiken voor het voorbehandelen van uw reparatiewerk of voor het impregneren van hout of het afdichten en sealen van de kopse kanten van bijvoorbeeld rabatdelen, boeidelen, etc. Na 10 minuten kunt u starten met de reparatiewerkzaamheden. Hiervoor gebruikt u Polyfilla W360 2k Houtreparatiepasta. Deze houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat is geschikt voor het repareren van houtrot, gaten en beschadigingen tot 20 mm. Na 2 uur drogen, hoeft u de reparatie slechts licht te schuren voordat u deze overschilderd.

Voor de kleinere beschadigingen, zoals schroefgaten, scheurtjes en noesten kan je de W340 Houtprimer gebruiken in combinatie met de Polyfilla W350 Sneldrogende 2K Houtreparatiepasta. Deze pasta is ook te gebruiken als plamuur en is ideaal voor kleine klussen en werkzaamheden, want de pasta is na 30 minuten al overschilderbaar.

 

Polyfilla voor het repareren van hout, steen, beton en gips.

Naast houtreparatie heeft Polyfilla een aantal producten die met name geschikt zijn voor het repareren van steen en minerale ondergronden, zoals baksteen, beton, gips, steen, etc. Polyfilla F110 en F220 zijn goede vulmiddelen voor het repareren van barsten, scheuren en ondiepe gaten in hout, beton of steen. Voor het repareren van naden in gips en beton gebruik u de Polyfilla F210 Lichtgewicht Nadenvuller.

Wanneer u veel oneffenheden heeft op uw wand of vloer kunt u gebruik maken van Polyfilla E300 Egaliseerpasta. Dit egaliseermiddel is direct te gebruiken en is, onder andere, geschikt voor ondergronden als baksteen, beton, pleisterwerk, tegels.

 

Speciale reparaties met Polyfilla producten

Bij beschadiging van uw spackwerk kunt u Polyfilla S230 Reparatiespack gebruiken. Dit reparatiemiddel is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van structuren op wanden en plafonds.

Om de voegen in uw metselwerk te repareren, kunt u gebruik maken van de Polyfilla S340 Buitenvoeg Reparatiepasta. Deze is verkrijgbaar in 3 grijstinten en gemakkelijk te gebruiken om alle voegen in uw metselwerk of lekdorpels te repareren.

Polyfilla S200 Isoleercoating is een acrylprimer die u kunt gebruiken om doorslaand vocht, schimmel, roet of roest tegen te houden en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.

Gebruik de Polyfilla T400 RVS  4 Modelleermessen set om al uw reparatiewerkzaamheden snel en gemakkelijk uit te voeren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »