Terug

Vista (6)

Filters

Vista

Vistapaint is een Nederlands familiebedrijf dat al zeker 50 jaar professionele verf produceert en importeert. Vistapaint heeft een hele reeks eigen verfproducten die zij verkopen onder het merk Vista. De eigen producten van Vistapaint zijn allemaal ontwikkeld voor specialistische doeleinden, zoals het behandelen van zwembaden, het coaten van daken en het voorstrijken, beschermen of schoonmaken van materialen. 


Het Vistapaint assortiment

Het complete assortiment van Vistapaint bestaat uit merken zoals, Jaeger, Red Devil, Aguaplast, Südwest en meer verschillende merken. De producten van Vista zelf zijn allemaal ontwikkeld voor specifieke doeleindes. 

 

Afbijten en oplossen

Afbijtmiddel kan je gebruiken om verf of lijm te verwijderen van materiaal. Wanneer u afbijtmiddel wilt gebruiken moet u kijken of deze geschikt is voor de ondergrond. De Vista lakweg afbijtmiddelen tasten de ondergrond niet aan van het materiaal en hout behoudt zijn oorspronkelijke kleur. De Vista Lakweg F1 Turbo is een ideaal afbijtmiddel voor kleinere opppervlakten en is zeer snel te verwerken. Heeft u een groter oppervlak te behandelen of moet u hardnekkige stoffen zoals kit, lijm of graffiti verwijderen, dan kunt u het beste het Vista Lakweg Afbijtmiddel gebruiken. Wanneer u afbijtmiddel gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het te behandelen materiaal vrij is van stof en vuil. Bovendien moet het materiaal droog zijn. U moet het afbijtmiddel net zo dik aanbrengen als de verflaag die u wilt verwijderen. 

De Vista Paint Softener kunt u gebruiken om kunststoffen en gepoedercoat staal, zoals hekwerken en dergelijke, voor te bereiden zodat uw volgende verflaag goed kan hechten. Daarnaast heeft Vistapaint ook een speciale beton- en vloerreiniger, waarmee u vuil, vet en oliën kunt verwijderen.

 

Voorbereiden van uw schilderwerk

Om uw schilderwerk zo mooi mogelijk te krijgen, vereist uw klus wellicht enige voorbereiding. Hiervoor heeft Vistapaint verschillende primers en specifieke producten om uw schilderwerk voor te bereiden. Door het gebruik van Siliconenkit of -spray, kan uw schilderwerk in contact komen met siliconen. Door siliconenbesmetting kunt u kraters, visogen en hamerslag in uw schilderwerk krijgen. Met Vistapaint anti-siliconen als additief kunt u dergelijke problemen voorkomen. Deze additieven zijn zowel te verkrijgen voor watergedragen verf en oplosmiddelhoudende verven.

Vista Boscalit Aqua-Isoleergrond kunt u gebruiken op uw schilderwerk wanneer u vervuiling of inhoudsstoffen in de ondergrond wilt isoleren, zoals roet, lijm, bitumen of droge watervlekken. Voordat u schildert brengt u de Isoleergrond. Dit product is ook te gebruiken als primer en is gemakkelijk over te schilderen met verschillende soorten verf.
 

Vistapaint verfproducten

De Vistapox Hechtprimer van Vistapaint is ideaal voor het voorbehandelen van gladde oppervlaktes, zoals beton, glas en tegels. Na toepassing is deze binnen 16 uur overschilderbaar. De Vista Universele beschermingslak kunt u gebruiken om dergelijke oppervlaktes te voorzien van een beschermende laag. Deze lak is geschikt op vloeren en wanden en is kleurloos op houten ondergronden. Met deze lak zorgt u voor een goede bescherming tegen water en huishoudelijke reinigingsmiddelen. Deze lak is echter niet bestand tegen huidvetten, daarvoor kunt u de meubellak van Vistapaint gebruiken. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »