30%onder adviesprijs, altijd!
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Klanten beoordeling 9.1
  • Alle kleuren
  • Ochtend -avond levering
  • Afhalen bij meer dan 2.500 PostNL locaties

Koopmans Perkoleum Bankirai Olie

Vanaf € 10,49
  • Voor teakhout
  • Impregnerend
  • Waterwerend
Totaal € 13,99 10,49 inclusief btw
Inhoud
Kleur
Algemeen

De Koopmans Perkoleum Bankirai Olie is een beschermende en opnieuw kleurgevende behandeling van vooral hardhouten meubelen en vlonders in de tuin. 

 

Kenmerken van de Koopmans Perkoleum Bankirai Olie

- Voor teakhout
- Voor tuinmeubels, vlonders etc.
- Impregnerend
- Waterwerend 

 

Ondergrond voorbehandeling 

De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig
te zijn. Alg en mos grondig verwijderen

Verweerd hout:
Schuren en reinigen met Houtcleaner. De gereinigde en droge ondergrond 1 of 2x behandelen met Bangkirai Olie met behulp van een kwast en na ca. 10 minuten nawrijven met een doek.

Zachte houtsoorten:
2 of 3x behandelen.

Reeds behandelde ondergronden:
Reeds met Bangkirai Olie behandelde maar inmiddels teveel door UV-licht aangetast hout is na reiniging opnieuw met een laag Bangkirai Olie in een optimale staat te brengen.

Let op: Vervuilde doeken uitsluitend in een gesloten container of buiten bewaren i.v.m. broeigevaar. 

 

Eigenschappen van de Koopmans Perkoleum Bankirai Olie

Basis: Lijnolie
Kleur: Transparant bruin
Stofdroog: na ca. 2 uur 
Overschilderbaar: na ca. 24 uur 
Glans: n.v.t.
Theor.rendement: 6 m² per liter 
Houdbaarheid: In gesloten originele verpakking en bij vorstvrije opslag tenminste 12 maanden 

Prijzen
Inhoud Kleur Prijs
0,75L Blank € 10,49
Een vraag? Wij beantwoorden hem graag! Bekijk onze tips en inspiratie

Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »