3M

Filter
Geen producten gevonden...

3M bij Verf365

Met de geavanceerde producten van 3M kunt u elke klus klaren. Zonder dat u er misschien erg in hebt, komt u de producten van 3M overal tegen. Wist u bijvoorbeeld dat de wereldberoemde Post-It onderdeel is van 3M? In ons assortiment vindt u vooral schuurpapier van 3M. Het schuurpapier is breed en universeel te gebruiken. Minder werk, beter resultaat!

 

3M schuurpapier voor handmatig schuren

Als u met de hand gaat schuren, raden wij 3M Sandblaster aan. Er zijn vier verschillende soorten schuurpapieren in het model Sandblaster. Afhankelijk van het materiaal dat u gaat schuren, kunt u de keuze maken voor één van de vier uitvoeringen:

• Sandblaster schuurpapier Groen: voor het verwijderen van verf- en laklagen

• Sandblaster schuurpapier Paars: voor het voorbereiden van ruwe, kale ondergronden

• Sandblaster schuurpapier Goud: voor het afwerken tussen oude verf en laklagen

• Sandblaster schuurpapier Grijs: mixpack voor alle toepassingen

 

De schuurkorrel bij Sandblaster schuurpapier is synthetisch wat het schuren van hout, metaal en kunstof erg efficiënt maakt. Het schuurpapier is erg stevig door de papieren onderlaag en de vaste verlijming. Het Sandblaster schuurpapier wordt per drie vellen verkocht. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook schuurpapier op rol van 3M.

 

3M schuurpapier voor machinaal schuren

Niet al het schuurwerk kan handmatig gedaan worden en daarom is er ook schuurpapier voor machinaal gebruik. Afhankelijk van uw machine kunt u kiezen voor de deltastrook, schuurschijf of schuurstrook. Het schuurpapier is door het klittebandsysteem gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen op de schuurmachine. In het schuurpapier zitten kleine gaatjes die zorgen voor een goede stofafzuiging.

 

Accessoires bij het schuren

Tijdens het schuren gaat er veel stof in de rondte. Om te voorkomen dat u dit allemaal inademt, raden wij aan om een stofmasker van 3M op te zetten tijdens het schuren. Persoonlijke bescherming is ontzettend belangrijk. De warme en vochtige uitgeademde lucht kan het masker verlaten door het uitademventiel. De 3M stofmaskers zitten bovendien erg comfortabel.

 

Service van Verf365

Het schuurpapier van 3M is erg geschikt voor het schuren van hout, metaal en kunststof. Met 3M weet u dat u kwaliteit in huis haalt. 3M schuurpapier kopen kunt u eenvoudig en voordelig doen bij Verf365. Wij garanderen de laagste prijs. Die goede service ziet u ook terug in onze verzending. Bij een bestelling vanaf €75,- ontvangt u van ons gratis verzending. Daarom is het soms voordelig om bestellingen te combineren, bijvoorbeeld door ook gelijk verf te bestellen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het gebruik van het product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »