Terug

Alabastine muurvuller (10)

Filters

Alabastine muurvullers

Of uw wanden nu gemaakt zijn van steen, beton, cellenbeton, gips, het assortiment van Alabastine heeft een reeks producten die allemaal geschikt zijn voor het repareren van scheurtjes, krassen en beschadigingen in al uw wanden en plafonds. Wij vertellen u graag over de toepassing van onze muurvullers. Heeft u na onderstaande informatie nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

 

Uw wanden repareren met Alabastine

Voor zeer kleine haarscheurtjes, in bijvoorbeeld uw stucwerk, kunt u de Alabastine haarscheurvuller gebruiken. Deze muurvuller is gemakkelijk aan te brengen met een kwast en vult kleine scheurtjes en naden op. 

Met Alabastine Muurglad kunt u een beschadigde muur eenvoudig repareren. Krassen en beschadigingen worden opgevuld tot 1,5 mm. Bij grotere beschadigingen zult u het product meerdere keren moeten aanbrengen, tot u de beschadiging hebt opgevuld. Wanneer u oude wanden of plafonds moet opknappen, kunt u gebruik maken van de 2in1 Muurverf Renovatie van Alabastine. 

Gaten in steenachtige ondergronden en beton kunt u opvullen met Alabastine Allesvuller. Deze muurvuller is gemakkelijk over te schilderen en ook op plastic en metaal te gebruiken. U kunt gaten tot 2 cm repareren met deze Alabastine muurvuller. Wanneer een klus snel afgerond moet worden kunt u ook gebruik maken van de sneldrogende muurvuller van Alabastine. Deze heeft vrijwel dezelfde eigenschappen, maar is snel droog. Alabastine Extra Allesvuller is ook te gebruiken op steen en hout, ideaal voor als u zowel wanden als houtwerk wilt repareren. Heeft u te maken met grote gaten in uw plafond of wand? Dan kunt u met de Alabastine Grote Gatenvuller uw beschadigingen opvullen. Deze muurvuller van Alabastine zakt niet uit en u kunt reparaties tot een diepte van 10 cm in één keer uitvoeren. Speciaal voor wanden en plafonds met structuur, zoals spackwerk heeft Alabastine een speciale kit ontwikkeld om scheurtjes en naden op te vullen. Deze kit kunt u zorgeloos aanbrengen op uw structuurondergrond en is vrijwel onzichtbaar te verwerken. 

 

Gips afwerken met Alabastine

Wanneer u in uw woning of pand houtskeletbouw of metalstud wanden heeft, zijn deze vaak afgewerkt met gipsplaten. De naden en sleuven kunt u afwerken met de gipsplaatvuller van Alabastine. Deze Alabastine muurvullers zijn zowel kant-en-klaar als in poedervorm bij ons te verkrijgen. Deze wanden zijn vaak kwetsbaar voor stoten en krassen en het kan voorkomen dat er door een ongelukje gaten in de wand komen te zitten. Voor beschadigingen aan uw gipswand of plafond kunt u ook deze muurvullers gebruiken. 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »