Alabastine voorstrijk

Filter

Alabastine voorstrijk

Alabastine is een erg bekend merk voor professionals en doe-het-zelvers. Alabastine heeft namelijk een uitgebreid assortiment producten die speciaal zijn ontwikkeld voor speciale toepassingen, waaronder houtvullers, gipsvullers en natuurlijk ook verfproducten. Verder bieden een aantal producten van Alabastine ook oplossingen voor bijvoorbeeld vochtige muren, schimmel en andere problemen. De Alabastine voorstrijk gebruik je in combinatie met één van deze producten, maar je kan ook kiezen voor een alles-in-één product zodat u uw klus in een keer kunt afwerken. 

 

Toepassingen van Alabastine voorstrijk

Alabastine heeft veel producten die speciaal worden ontwikkeld om te gebruiken voor hout, metaal, voegen of steenachtige ondergronden. U dient voorstrijk te gebruiken om te zorgen voor een goede hechting van uw verflaag. Naast een aantal basisproducten, heeft Alabastine verschillende types voorstrijk met een aantal unieke toepassingen. 

 

Zuigende en poreuze ondergronden voorstrijken

Xtra Voorstrijk Fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel dat heel diep doordringt in de ondergrond. Met deze voorstrijk van Alabastine voorkomt u dat verf loskomt en gaat afbladderen. Deze voorstrijk gebruikt u bij poederende lagen, zoals kalk, zanderige of gruizige ondergronden. U kunt ook de rolbare voorstrijk zuiging & hechting gebruiken om uw wanden voor te strijken. 

 

Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders

Deze voorstrijk van Alabastine geeft uw muren bescherming tegen vochtdoorslag, vochtplekken en voorkomt dat uw verf afbladdert. Na enkele uren kunt u de wanden overschilderen of behangen. 

 

Alabastine vlekken

Last van vlekken en verkleuring in uw schilderwerk? Dan kunt u de Alabastine Voorstrijk vlekken gebruiken om deze plekken te isoleren, zodat deze niet meer terug komen. Deze voorstrijk is te gebruiken op al uw wanden en plafonds en is met alle soorten muurverf of latex over te schilderen.

 

Alles-in-één van Alabastine

Alabastine Rolbare Voorstrijk 4in1

Alabastine Rolbare Voorstrijk 4in1 is een product dat je kunt gebruiken als voorstrijk bij tal van toepassingen op uw binnenmuren. Deze voorstrijk verbetert de hechting van uw schilderwerk, maar geeft uw wanden ook direct een mooie, witte basislaag. Zo is uw muur gemakkelijker dekkend te krijgen. Dit product zorgt er daarnaast ook voor vlekken worden bedekt en haarscheurtjes worden gevuld. De Rolbare voorstrijk 4in1 is te gebruiken op steen, beton, pleister en stucwanden, maar ook op boardplaten.


Alabastine 2in1 Muurverf Vochtige Muren en Kelders 

Alabastine 2in1 muurverf  Vochtige Muren en Kelders is een voorstrijk en verf in één product. Dit product is speciaal gemaakt voor kelders, schuren en vochtige wanden. Dankzij de voorstrijk in dit product wordt vochtdoorslag en vochtplekken in de wanden voorkomen en heeft u direct een dekkende, witte verflaag op uw muur. Dit product is te gebruiken op vrijwel alle steenachtige ondergronden, zoals beton en steen, maar ook stuc- en pleisterwerk. 


Alabastine 2in1 Muurverf Zuigende Ondergronden 

Alabastine 2in1 Muurverf Zuigende Ondergronden is een alles-in-één product dat erg geschikt is voor poreuze en zuigende ondergronden, zoals cellenbeton, pleister- en stucwerk, boardplaten. Wanneer u overweegt dit product te gebruiken kunt u eerst met een natte spons controleren of het voorstrijken nodig is. Wanneer het vocht snel wordt opgenomen, is een voorstrijkmiddel wel aan te raden. De voorstrijk zorgt voor een ideale hechting en na het aanbrengen is uw wand of plafond direct voorzien van een dekkende, witte laag. 

 

2in1 Muurverf Badkamer en Keuken Schimmelbestendig

Deze muurverf van Alabastine is een product dat speciaal is ontwikkeld voor ruimtes die vaak vochtig zijn en waar schimmel kan opduiken, zoals de keuken en de badkamer. U kunt dit product gewoon als verf gebruiken. Na één dekkende laag is uw keuken of badkamer voorzien van een laag schimmelbestendige muurverf. 

 

Heeft u vragen over de toepassing of het gebruiken van de Alabastine producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

 

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »