Copperant

Filter

Copperant bij Verf365

Het merk Copperant heeft als slogan “de groenste verf van Nederland”. Copperant levert sinds 1870 kwaliteit en is voor de duurzame vakschilder een onmisbaar merk. Iedere professional zal merken dat mensen steeds milieuvriendelijker en duurzamer willen wonen. Hierdoor is de keuze voor groene verf dan ook snel gemaakt. Alle Copperant verven worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daarbij wordt geen afbreuk gedaan aan kwaliteit. Dit maakt Copperant de groenste verf met een betaalbare prijs en goede kwaliteit!

 

Het Copperant Verf assortiment

Alle groene verf producten worden gemaakt van biobased grondstoffen. De veilige verf producten waar u uit kunt kiezen zijn onder andere de Copperant Quattro Systeemverf UV, Copperant Pura Dekkende Buitenbeits, Copperant Pura Lakverf Hoogglans, Copperant Ycoleum Dekkende Verfbeits, Copperant Quattro Grondverf, Copperant Pura en de Copperant Pura Multicleaner. Voor iedere verfklus kunt u als doe-het-zelver of als professional kiezen voor de groene verf, gemaakt van natuurlijke biobased grondstoffen.

 

Copperant kopen bij Verf365

De groenste verf van Nederland kopen? Verantwoord en vakkundig zijn twee factoren die gelden voor alle producten van Copperant. Bij een bestelling vanaf €75,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending. Heeft u vragen over het Copperant verf assortiment? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag bij het uitzoeken van de beste groene verf om uw klus duurzaam en met superieure kwaliteit op te leveren.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »