Owatrol

Filter
Geen producten gevonden...

Owatrol al jaren een begrip

Ben je op zoek naar Owatrol? Dan bent u bij Verf365 aan het juiste adres. Owatrol is een oud merk die focust op roestvorming en voorkomt nieuwe en bescherming biedt voor hout rond het huis en boten. Ze hebben al een aantal merken en producten ontwikkeld. Dit zijn Rustol Owatrol, Textrol, D1 olie, D2 olie, Dilunett, Aquatrol, floetrol, SCS en Aquanett. Al deze producten zijn ontwikkeld voor de bescherming van diverse artikelen. Een aantal van de artikelen zijn multifunctioneel antiroestmiddel en een additief voor verf en meer.

Owatrol Floetrol

Een van de kwaliteitsproducten van Owatrol is Floetrol. Dit is een additief voor verf. Dit zorgt ervoor dat de verf een langere periode vloeibaar blijft. Als verf langer vloeibaar blijft, kan de verf mooi vloeien en laat het minder snel strepen achter en verbetert u de kracht van de verf. Als u het aanbrengt met een roller moet u minder hard drukken voor een goede dekking. Aan het eind lijkt het wel gespoten!

Service van Verf365

Heeft u vragen over Owatrol of een ander product? Wees dan niet bang om contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om te helpen met al uw vragen. Heeft uw bestelling een waarde van meer dan €75? Dan krijgt u van ons gratis verzending! Verf365 heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de markt. We staan voor snelle levering, veiligheid en betrouwbaarheid.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »