Progold kwasten

Filter

Progold is geliefd door amateur en professional vanwege de goede kwaliteit verfbenodigdheden. Ook de Progold kwasten zijn van goede kwaliteit. Al vanaf het begin maakt dit merk kwasten en penselen, maar ondertussen is dit slechts een klein deel van het complete Progold assortiment. Progold kwasten koop je gemakkelijk en snel bij Verf 365 voor een scherpe prijs!

 

Waarom je goede kwasten moet kopen

Vandaag de dag kan je voor een hele lage prijs al kwasten kopen, maar daar zitten wel wat nadelen aan. De goedkope kwasten zitten vaak in een plastic buisje en de haren zijn vaak van slechte kwaliteit. Vaak kom je haren tegen op je schilderwerk. Voor kleine, eenvoudige klusjes hoeft dit niet erg te zijn. Toch doet u er goed aan om te investeren in een professionele kwast. De Progold kwasten zijn namelijk niet alleen voor professionals, ook als het doe-het-zelver verkrijgt u het beste resultaat met kwasten van een goede kwaliteit. Als u uw Progold kwasten goed onderhoudt en schoonmaakt na gebruik, kunt u deze bij meerdere schilderklussen blijven gebruiken.

 

Verschillende soorten Progold kwasten

Progold heeft een breed assortiment kwasten, elke soort kwast gebruik je weer voor een andere situatie. In het Progold assortiment vind je kwasten, penselen en blokwitters. 

 

Penselen

De penselen van Progold zijn recht of licht gebogen. Afhankelijk van uw schilderklus kunt u voorkeur voor een gebogen kwast, bijvoorbeeld wanneer u schuttingdelen wilt schilderen. Met de penselen kunt u zowel grondverf als lakverf aanbrengen. Verder worden penselen ook vaak gebruikt om de randen van uw schilderwerk netjes af te werken.

Blokwitters

De blokwitters van Progold bevatten wit varkenshaar en worden met name gebruikt voor het voorstrijken van schilderwerk, maar kunnen ook gebruikt worden om grote oppervlaktes te schilderen, zoals muren. 

Progold Kwasten

Er zijn verschillende soorten kwasten die allemaal hun eigen nut hebben. Wanneer u een groot oppervlak wilt schilderen of beitsen, zoals een tafel of het dek van een boot, is een platte kwast vaak een goede optie. Voor kleinere schilderwerken, zoals meubels, traphekjes, et cetera, kunt u gebruik maken van een patentpuntkwast of een ovale kwast. Afhankelijk van uw schilderklus, kunt u kiezen uit verschillende soorten en kwaliteiten. Bij kleine klussen, kunt u het beste ook kiezen voor een smalle of kleine kwast, zo voorkomt u slordigheden in uw schilderwerk. Bij een groot oppervlak heeft u het meeste gebruik bij een kwast van een redelijk formaat. Echter moet u ook nagaan wat u zelf fijn vindt werken. De kwaliteit van Progold kwasten varieert. Zo hebben wij Progold kwasten van varkenshaar, maar vindt u ook kwasten met gemodificeerd polyestervezel in ons assortiment. Wilt u prettig kunnen schilderen met een goed resultaat, dan raden wij aan niet op uw kwasten te besparen. Als u de Progold kwasten goed onderhoudt, kunnen ze een lange tijd meegaan. 

 

Service van Verf 365

Kwasten, schuurmiddelen en andere artikelen van Progold bestelt u gemakkelijk en snel bij Verf365. Bestelt u uw producten voor 21.00? Dan ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bij een besteding vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis bezorgd. Voor al uw kwasten, plamuur, verf, beits en andere verfbenodigheden kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »