Terug

RAMBO Pantserlak (5)

Filters

RAMBO Pantserlak

De RAMBO Pantserlak is een kwalitatief hoogwaardige lak met verschillende producten die allemaal voor specifieke doeleinden zijn ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld het verven van trappen, vloeren en al uw andere voorkomende schilderwerkzaamheden. Verf365 biedt verschillende varianten RAMBO Pantserlak aan voor binnenwerk.


RAMBO Pantserlak interieur

De RAMBO Pantserlak interieur is een transparante lak die dankzij extra goed bestand is tegen krassen en slijtage, dankzij de speciale DB technologie. Dit zorgt ervoor dat de RAMBO Pantserlak interieur uitermate geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen, zoals meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en betimmeringen. De Pantserlak interieur geeft een langdurige, mooie zijdeglans en is ook aan te brengen op een houten vloer. Op vloeren kunt u de Pantserlak toepassen om de vloer op kleur te brengen. U kunt de RAMBO Pantserlak kopen in maar liefst 15 verschillende kleuren. De Pantserlak interieur is verkrijgbaar in blikken van 0,25 en 0,75 liter. Afhankelijk van de zuigende werking van het hout, kunt u ongeveer 10 tot 14 vierkante meter lakken.

Eigenschappen van de RAMBO Pantserlak interieur
√ Zeer Kras- en slijtvast
√ Sterk vocht- en vuilwerend
√ Geurloos
√ Sneldrogend


RAMBO Pantserlak Parket

Uw parket heeft veel te lijden onder het intensieve gebruik van het vloeroppervlak. Niet alleen wordt er overheen gelopen met schoenen, ook huisdieren, vocht en vuil kunnen krassen en beschadigingen aan uw parket veroorzaken, waardoor uw parket sneller slijt en er na enige tijd slecht uitziet. Met de RAMBO Pantserlak Parket geeft u uw parketvloer een optimale bescherming tegen dit soort beschadigingen en voorkomt u dat uw parket snel slijtageplekken vertoont. Deze parketlak is gemaakt op basis van Acryl en beschermt parketvloeren tegen water, vuil en beschadigingen, zonder dat het de houtstructuur aanpast.

Eigenschappen van RAMBO Pantserlak Parket
√ Extra kras en slijtvast dankzij DB technologie.
√ Vocht- en vuilwerend
√ Vloeit makkelijk uit
√ Extra goede hechting

Naast parket, is deze pantserlak ook geschikt voor houten trappen en houten vloeren. Deze parket lak is verkrijgbaar in blikken van 0,75 liter. Met 1 liter kunt u ongeveer 16 m2 lakken.


RAMBO Pantserlak Trap

Trappen ondervinden erg veel slijtage. Om uw trap mooi te houden kunt u de RAMBO Pantserlak Trap gebruiken. Deze pantserlak is verkrijgbaar in wit en crème wit en is extra slijtvast. U kunt de gehele trap behandelen met deze zijdeglans traplak en de witte kleur vergeelt niet.

Eigenschappen van de RAMBO Pantserlak Trap
√ Extreem stoot- en krasvast
√ Snel droog dankzij Quick dry technologie
√ Vocht en vuilwerend
√ Gemakkelijk aan te brengen
√ Uitstekende dekking


Grondverf van RAMBO

Ook voor grondverf van hoge kwaliteit kunt u uit de voeten met RAMBO. Bij Verf365 hebben wij zowel de buiten grondverf van RAMBO als de grondverf voor binnen. De RAMBO Grondverf biedt u een uitstekende eerste laag om al uw hout af te lakken. De RAMBO grondverf zorgt daarnaast ook voor een extra goede hechting van de dekkende lak.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »