Sikkens Rubbol

Filter

Bij Verf365 vindt u een groot assortiment lakken van Sikkens Rubbol. Sikkens is zowel onder professionals als onder doe-het-zelvers populair vanwege de hoge kwaliteit en makkelijke verwerkbaarheid. Het Nederlandse merk is al actief sinds 1792 en is ondertussen een wereldwijde speler op het gebied van verfproducten. Bij Verf365 koopt u de Sikkens verfproducten altijd voor 30% onder de adviesprijs.

 

Over Sikkens

Sinds de oprichting van de eerste fabriek in Groningen door oprichter Wiert Willem Sikkens, heeft het bedrijf een stormachtige groei meegemaakt. Al in het begin van de vorige eeuw stond kwaliteit en productontwikkeling hoog in het vaandel, waardoor de verfproducten al snel werden gebruikt in de auto-industrie. Als hofleverancier verkreeg Sikkens bijzondere afnemers, zoals KLM, Fokker en Philips. Het grote succes van Sikkens was voornamelijk te danken aan de Sikkens Rubbol Lak.

 

Sikkens Rubbol voor binnen

Sikkens Rubbol is een lijn met verschillende verfproducten. Maar speciaal voor schilderwerk binnen is de Sikkens Rubol BL Rezisto ideaal. Naast dat deze verf een goede kras- en slijtvaste laag heeft, is de Rubbol BL Rezisto ook goed bestend tegen huidvet. Dat wil zeggen dat de verflaag niet snel aangetast wordt door vuil en vetten. Ideaal voor schilderwerk waarmee men veel in contact komt, zoals deuren, kozijnen, trappen, etc.
De Sikkens Rubbol BL Rezisto is geschikt voor hout, maar is ook aan te brengen op PVC, beton en metaal, mits deze voorbehandeld zijn met de Rubbol BL Rezisto primer.

 

Sikkens Rubbol voor buiten

Schilderwerk heeft buitenshuis natuurlijk meer te verduren, daarom moet de verf die je buiten gebruikt ook van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn om er zeker van te zijn dat jouw schilderwerk lang mooi blijft en goed beschermd blijft tegen weersinvloeden. Speciaal voor buiten heeft Sikkens verschillende buitenlakken.

Sikkens Rubbol XD

De Sikkens Rubbol XD is een extreem duurzame verfsoort. De verf heeft daarnaast een hoge dekkracht, ook op de kanten en is ook UV-bestendig. Naast dat deze verf zorgt voor een optimale bescherming, is deze gemakkelijk te verwerken.

Sikkens Rubbol SB

De Sikkens Rubbol SB is een lak met een zeer bijzondere hoogglans. De glansgraad van deze lak, zorgt voor een hoge glans met een bollend effect, waardoor de verf voller lijkt en een authentieke uitstraling krijgt. De hoogglans blijft lang mooi, terwijl uw schilderwerk goed beschermd blijft.

Sikkens Rubbol EPS

Sikkens Rubbol EPS is met name goed geschikt voor schilderwerk waarbij grote kleurveranderingen optreden, zoals bij gevelbekleding. De verf is te gebruiken om te gronden, maar ook om af te lakken. Naast hout, is deze verf ook toe te passen op staal, non-ferro metalen en verschillende kunststoffen. Naast een goede dekking, bescherming tegen weersinvloeden en een gemakkelijke verwerkbaarheid, is deze lak vochtregulerend.

Sikkens Rubbol DSA

Deze buitenbeits van Sikkens is voornamelijk bedoeld voor het beschermen en verfraaien van geveltimmerwerk, zoals rabatdelen, luifels, boeiboorden, etc. Deze verf is gemakkelijk te verwerken, heeft een goede dekking en is weervast.

Sikkens Rubbol Satura

Deze buitenlak is gemaakt op basis van alkydhars, is extreem kras- en slijtvast en heeft een lichte zijdeglans.

 

Overige Sikkens lakken

Naast speciale verfproducten voor binnen en buiten, vind je in de Rubbol lijn van Sikkens ook enkele andere producten, die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Sikkens Rubbol Finura is een verf op basis van alkydhars die gemakkelijk te verwerken is. In tegenstelling tot veel andere alkydharsen, heeft deze verf een minimale donkervergeling. Dit betekent dat deze lak vrijwel niet verkleurd. Daarnaast biedt deze verf een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en krassen of slijtage.


Sikkens Rubbol BL Satura is een verfproduct dat nagenoeg gelijk is aan alkydhars. Deze verf heeft een lange opentijd en is gemakkelijk te verwerken.


Sikkens Rubbol BL Safira is een watergedragen verf met een uitstekende dekkracht. Deze lak is een uitstekende stap voor de overgang van verf op terpentinebasis naar watergedragen verf, dankzij de PU-bindmiddelen. De Safira lak is zeer sterk en vergeeld niet.


De Sikkens Rubbol BL Magura is een matte lak die een lange openingstijd heeft. Dankzij de PU bindmiddelen zorgt deze lak voor een hoge kras- en slijtvaste laag. Ook deze lak is zowel binnen als buiten toe te passen.


Afhankelijk van uw schilderklus en het verfproduct dat u gebruikt, kunt u gebruik maken van verschillende primers om uw schilderwerk voor te bereiden. In ons assortiment vindt u alle Rubbol primers voor uw schilderwerk.

 

Service van Verf365

Koopt u Sikkens verf bij ons? Dan koopt u deze altijd voor 30% onder de adviesprijs. Besteld u voor meer dan €50,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering. Mist u een product of heeft u vragen over uw schilderklus of onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »