Silberschnitt

Filter
Geen producten gevonden...

Silberschnitt Glassnijder

Op zoek naar een glassnijder met houten handvat, die gemakkelijk te gebruiken is voor zowel professioneel gebruik als vrije tijd gebruik? Dan is glassnijder Silberschnitt het juiste product. Door de Silberschnitt glassnijder met druk over het glas te bewegen, wordt er door middel van het wieltje een kras veroorzaakt op het glas. Door het glas op een rand van een werktafel te leggen en daarna op het af te breken glas te drukken, breekt het glas langs de kras af in een rechte lijn. Een ander mogelijkheid is om het glas breken met de achterkant van het houten handvat. Silberschnitt is geschikt voor meerdere ramen zoals gehard glas, gelaagd glas, dubbel glas, hr glas, zonwerend glas en enkel glas. De Silberschnitt Glassnijder is ideaal om ramen op maat maken voor glazen wanden, glazen schuifdeuren en glazen keuken achterwanden.

Materiaal en afmetingen

Silberschnitt Glassnijder is gemaakt van materialen van hoogste kwaliteit. Het handvat van de glassnijder is gemaakt van hoogwaardig hout. Daarnaast bevat de glassnijder 6 stalen wieltjes die de perfecte lijn snijden in het glas. Met Silberschnitt Glassnijder kunt u glasdiktes snijden tussen de 3 en 10 mm.

Oud glas

In oud glas kunnen door blootstelling aan van verschillende factoren kleine scheurtjes ontstaan. Hierdoor ontstaat de kans dat het glas kan scheuren langs de verkeerde scheur. Daarom moet u bij oud glas niet te hard drukken op het glas. Probeer zo min mogelijk druk op het glas te zetten met het houten handvat.

Silberschnitt Glassnijder online verkrijgbaar bij verf365

Bent u op zoek naar een houten glassnijder voor jou glazen wanden, dan is Silberschnitt glassnijder het geschikte product voor u. Naast glassnijder hebben we heleboel andere artikelen op onze site, zoals kwasten, Sigma verf en spuitbussen. Bij bedrag van 75 euro profiteert u van gratis verzending.
Wilt u extra informatie over de Silberschnitt glassnijder of over algemene informatie over andere producten van Verf365? Neem gerust contact met ons op.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »