Tenco

Filter

Tenco bij Verf365

Tenco is ook wel beter bekend als Verffabriek Touwen & Co B.V. en vindt zijn oorsprong in 1885. In die tijd leverde het bedrijf teer aan de binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. In de loop der jaren is Tenco verfproducten gaan ontwikkelen die zijn aangepast aan de milieueisen en behoeften van de markt. Het bedrijf is ondertussen gegroeid tot toonaangevend merk voor doe-het-zelvers en professionele gebruikers. Tenco produceert uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal beschermen van hout, metaal, polyester, steen en beton.

 

Het assortiment van Tenco

In ons assortiment hebben wij verschillende producten voor diverse materialen opgenomen. Bij Verf365.nl kunt u onder andere slagen voor producten voor de:

• woning: zoals verven, beitsen en lakken

• tuin: zoals oliën, metaalverven en tuinbeitsen

• daken en goten: alles voor onderhoud en renovatie

• boten: zoals bootlakken

 

Tenco is al ruim 125 jaar een begrip als het gaat om duurzame hout-, metaal- en betonbescherming. Producten van Tenco zijn van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor doe-het-zelvers en professionele gebruikers! Ontdek Tenco steigerhoutbeits, Tenco verf, Tenco grondverf en Tenco bottomcoat bij Verf365.

 

Service van Verf365

De producten van Tenco zijn zeer geschikt voor het verfraaien en beschermen van verschillende materialen. Met Tenco weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Wilt u eenvoudig en voordelig beitsen en lakken kopen en wilt u hiervoor niet de deur uit? Bestel dan eenvoudig en snel Tenco producten bij Verf365. Wij garanderen de laagste prijs en bij een bestelling boven €75,- profiteert u van gratis verzending. Wanneer u het hele huis wilt verfraaien, is het daarom soms verstandig om meerdere producten tegelijk te kopen, zodat u verzendkosten bespaart.

Wilt u meer informatie over de producten van Tenco of wilt u graag een advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren u graag!


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »