Toupret

Filter
Geen producten gevonden...

Toupret bij Verf365


In het assortiment van Verf365 vindt u verschillende Toupret producten, waaronder de populaire Toupret stopverf. Toupret is een bedrijf dat zich sinds 1938 heeft gespecialiseerd in voorbereiden op schilderwerk. In het assortiment vind je naast stopverf, ook verschillende soorten plamuur en vulmiddelen voor zowel doe-het-zelvers als professionals.


Over Toupret


Toupret heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige plamuur die gemakkelijk te gebruiken is en een lange levensduur heeft. Toupret had 75 jaar geleden al de eerste kant-en-klare plamuur ontwikkeld en behoudt nog altijd een positie als marktleider als het gaat om plamuur en vulmiddelen voor schilderwerk. Zowel voor de particulier als voor de doe-het-zelvers heeft Toupret verschillende producten voor uiteenlopende toepassingen.

Toupret richt zich bij het produceren van hun plamuren en vulmiddelen op gebruiksgemak, maar houdt ook rekening met mens en milieu. De Toupret plamuur is namelijk samengesteld uit natuurlijke materialen en bij de productie wordt de CO-2 uitstoot tot een minimum beperkt. Ook bij het aanbrengen van Toupret hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gezondheid.


Toupret vulmiddelen


Toupret Tourelex is een gebruiksklaar vulmiddel waarmee u beschadigingen en gaten kunt repareren op ondergronden als gips, beton, steen en cement.

Speciaal voor vul- en reparatiewerkzaamheden binnenshuis kunt u Toupret TX 110 gebruiken. Wanneer u scheuren in uw muren wilt repareren, kunt u Toupret Redlight Lichtgewicht gebruiken. Dit vulmiddel krimpt niet en is gemakkelijk te repareren.

 

wanden repareren met Toupret


Met Toupret Murex kunt u barsten en gaten vullen en repareren. U kunt dit zowel binnen als buiten gebruiken op verschillende ondergronden. Binnen 30 minuten is Toupret Murex droog, dus maak niet te veel in één keer aan bij grote klussen. Wanneer u werkzaamheden heeft op vochtige ondergronden of in vochtige ruimtes, kunt u gebruik maken van Toupret Touprelith F om uw minerale ondergronden, zoals beton, gips of steen te repareren en egaliseren. Voor al uw andere reparatie- en vulwerkzaamheden kunt u gebruik maken van Toupret TX 120 Saneo. Deze reparatiepasta is op vrijwel elke ondergrond te gebruiken, ook op sierpleister, gipskarton en glasvliesbehang.


Toupret stopverf


Stopverf is geen gangbaar product meer, maar het komt nog wel eens voor dat u het nodig kunt hebben voor het vervangen van ruiten in oude kozijnen of om gaten en scheuren in hout te stoppen. Naast de Toupret stopverf vindt u in ons assortiment ook Toupret MS Polymeer stopverf. Deze stopverf is niet alleen geschikt voor het plaatsen van ruiten of repareren van stopverf kanten, maar kunt u ook gebruiken voor het kitten van voegen tussen hout en metselwerk, het kitten van badkamers en andere vochtige ruimtes of andere niet-poreuze ondergronden.

 

Service van Verf365


Met Toupret kunt u al uw reparatiewerkzaamheden snel en gemakkelijk uitvoeren. Heeft u een vraag over dit product of wilt u meer weten over andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen!

Naast de Toupret producten bent u ook bij Verf365 aan het juiste adres voor muurverf voor binnen, muurverf voor buiten en plamuur- en vulmiddelen. We verkopen bekende merken, zoals Boonstoppel en Trae Lyx. Bij een bestelling vanaf €75,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending!

 

 

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »