WAAROM VERF365.NL?
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ochtend - avond levering
  • Af te halen bij meer dan 2.500 PostNL locaties
  • Wij kunnen alle kleuren maken

RAMBO Bankirai Olie

Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.
0,75L Blank € 19,43
2,5L Blank € 41,95
In winkelwagen
+ -
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Algemeen

De RAMBO Bankirai Olie is een zeer geschikt product voor het beschermen van hout in de tuin zoals schuttingen, tuinhekken en pergola's. Beschermt het hout tegen vergrijzing en is zeer waterafstotend. 


Rendement: 14 m2/L 
Verpakking: 0.75 liter / 2.5 liter
Stofdroog na: ca. 6 uur
Overschilderbaar na: ca. 24 uur
Aanbevolen gereedschap: Luva Werkborstel of ProGold 7750 Platte Kwast
Glans: zijdeglans
Verdunning: n.v.t.

 

 Systemen

 
Niet eerder behandeld hout 
- Voorbehandelen
Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen. Reinigen met Rambo Ontvetter. Licht schuren in de richting van de houtnerf. Schuurstof zorgvuldig verwijderen.
 
- Afwerken
Rambo Bankirai Olie Transparant overvloedig aanbrengen met een borstel in de richting van de houtnerf. 10 Minuten laten inwerken zodat de olie in het hout kan dringen. Veeg de overbodige olie af met een lap. Inwrijven totdat de ondergrond niet meer kleeft.Regelmatig nabehandelen zodat het hout verzadigd blijft. Herhaal deze werkwijze zeker 2 keer bij nieuw hout.

Onderhoud van oude verflagen in slechte staat
- Voorbehandelen
Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen. Reinigen met Rambo Ontvetter. Zorgvuldig schuren in de richting van de houtnerf tot er een kaal oppervlak ontstaat. Verweerd hout (machinaal) wegschuren (gebruik hiervoor een korrel niet lager dan korrel P180) tot op het gezonde hout en eventueel rottend hout verwijderen.Schuurstof zorgvuldig verwijderen.
 
- Afwerken
Rambo Bankirai Olie Transparant overvloedig aanbrengen met een borstel in de richting van de houtnerf. 10 Minuten laten inwerken zodat de olie in het hout kan dringen. Veeg de overbodige olie af met een lap. Inwrijven totdat de ondergrond niet meer kleeft.. Regelmatig nabehandelen zodat het hout verzadigd blijft. Herhaal deze werkwijze zeker 2 keer bij nieuw hout
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »