Blanke lak

Filter

Blanke lak bij Verf365

Als eindlaag van het verven zet u alles strak in de lak. Dit product is een soort van hars die beschermt tegen de elementen. De lakken zijn veelal op waterbasis en terpentinebasis.

Bij Verf365 koopt u verschillende soorten lak, we hebben een lakverf voor ieder project. Transparante lakken kunnen gebruikt worden voor binnen en buiten. Voor o.a. meubels, vloeren en trappen. Het is de eindlaag voor materialen zoals hout, kunststof en metaal.

 

De collectie lakverven

Particulieren en zakelijke klanten kunnen bij ons altijd de juiste soort verf bestellen. Om uw project strak in de lak te zetten kunt u bij Verf365 de volgende soorten lak kopen.

Als u verschillende lagen verf aanbrengt dan sluit u dit af met een lak. Lak zorgt voor de uiteindelijke beschermingslaag met een zeer hoge afsluitbaarheid. Maak voor het lakken de ondergrond goed schoon en verwijder vet en vuil.

Bij lak kopen is het dan ook belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit en het soort lak. Bij Verf365 kunt u terecht voor verschillende soorten blanke lakken allemaal van zeer hoge kwaliteit. Voor hoogglans verf, zijdeglans verf of voor matte verf klikt u gemakkelijk op onze verschillende categorieën.

 

Service van Verf365

Lak kopen? Dat doet u bij Verf365. Muren, meubels, vloeren en trappen voorzien van een laklaag? Bij Verf365 hebben we de perfecte lak voor binnen en buiten. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag met al uw vragen.

Naast onze transparante lakken kunt u ook bij ons terecht voor kwasten, buiten muurverf, binnen muurverf, transparante beits, dekkende beits en nog veel meer! Voor iedere schilderklus koopt u bij Verf365.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »