WAAROM VERF365.NL?
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ochtend - avond levering
  • Af te halen bij meer dan 2.500 PostNL locaties
  • Wij kunnen alle kleuren maken

Avis Grondlak

Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.
0,5L Grijs € 8,18
0,5L Wit € 8,18
1L Grijs € 14,18
1L Wit € 14,18
2,5L Grijs € 30,12
2,5L Wit € 30,12
In winkelwagen
+ -
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Algemeen

Avis Grondlak is een grondlak op basis van alkydhars. Geschikt voor houtwerk binnen en buiten.

Toepassing van de Avis Grondlak

Avis Grondlak is toe te passen als grondlak op onbewerkt hout of als “overgrondlak”
op bestaande, goed schoongemaakte verflagen.

Verwerking van de Avis Grondlak

Door middel van kwast, roller, airless- of luchtspuit. De verwerkingstemperatuur moet
liggen tussen de 10°C en 30°C.

Eigenschappen van de Avis Grondlak

  • Kleur : wit en grijs
  • Type : grondlak op basis van alkydhars
  • Glansgraad : mat
  • Verdunning : Gebruiksklaar voor kwast en roller
  • Voor spuiten: Wasbenzine
  • Voor kwasten/ rollen : Terpentine
  • Reiniging gereedschap : zie bovenstaande verdunning
  • Theoretisch rendement : Bij 35 μm droge laakdikte 15 m²/ltr.
  • Laagdikte : 35 – 40 μm droog per laag
  • Spuitgegevens : luchtspuit airless
  • Druk 3-4 atm. 120-150 atm.
  • Opening 1,8-2 mm 0,013 inch
  • Verdunning 5-10% 0-3%
  • Stofdroog : na ca. 2 uur
  • Kleefvrij : na ca. 5 uur
  • Overschilderbaar : na ca. 16 uur
  • Houdbaarheid : in onaangebroken verpakking ca. 24 maanden.

Werkwijze voorbehandeling

De ondergrond dient droog, schoon, stof- en vetvrij te zijn. Oude ondergronden eerst reinigen en aanschuren. Loszittende delen verwijderen.

Systeem

1e laag Avis Grondlak
2e laag Avis Grondlak
3e laag afwerken met een aflak (meerdere systemen mogelijk)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »