Terug

Jouw vertrouwde webshop wordt nog beter - Klik hier

Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL of binnen de regio door onze eigen bezorgdienst.
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld wordt de volgende dag bezorgd. Leveringen vinden plaats van dinsdag t/m zaterdag (muv. zon- en feestdagen). Zodra wij alle pakketten hebben aangeboden bij PostNL ontvangt u een e-mail met daarin een Track and Trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bezorgd binnen Nederland (ook op de Waddeneilanden). Bij bestellingen onder de € 50,- betaalt u € 5,95 verzendkosten.

Mocht u niet thuis zijn als er geleverd wordt, kan het dat PostNL het levert bij de buren en dit meld middels een briefje in de brieven bus. Als dit niet mogelijk is brengt PostNL uw bestelling naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt en kunt u de volgende werkdag na 15:00 uw bestelling daar afhalen.  

Mocht een besteld product tijdelijk niet leverbaar zijn dan bellen wij u altijd op en zoeken we naar een gepaste oplossing. 

AFHALEN
Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden op het volgende adres:
Griendweg 45, 's-Gravendeel.
U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven.

RETOURNEREN
U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (https://cdn.webshopapp.com/shops/27444/files/308140799/herroepingsformulier-365.pdf) of van het Europees Modelformulier voor herroeping (https://static.webshopapp.com/shops/027444/files/039495280/europees-modelformulier-voor-herroeping-10-9-2015.docx) maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Indien uw verf speciaal op kleur gemaakt is, kan deze niet geretouneerd worden.

U kunt de artikelen terug sturen naar:

VERF365.NL
Griendweg 45
3295 KV, 's-Gravendeel

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »