Betaalmethoden

Als u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een e-mail met een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Uw bestelling wordt verzonden nadat u betaalproces geheel afgerond heeft. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.  

Bij Verf365 kunt u op de volgende manieren betalen: 

- iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer

- Creditcards (MasterCard/Visa/Maestro/AmEx): Betaal dmv het gebruik van uw creditcard. 

- Bancontant / Mistercash:  is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij de ondernemer.

- Per factuur vooraf: U krijgt de factuur per mail in de bevestiging. U kunt dan het totale bedrag overmaken met een bankoverschrijving vanuit uw persoonlijke bank omgeving. Zodra het geld is ontvangen op onze rekening, worden de artikelen verzonden.

 

Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »