Betaalmethoden

Als u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een e-mail met een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Uw bestelling wordt verzonden nadat u betaalproces geheel afgerond heeft. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.  

Bij Verf365 kunt u op de volgende manieren betalen: 

- iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer

- Creditcards (MasterCard/Visa/Maestro/AmEx): Betaal dmv het gebruik van uw creditcard. 

- Bancontant / Mistercash:  is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij de ondernemer.

- Per factuur vooraf: U krijgt de factuur per mail in de bevestiging. U kunt dan het totale bedrag overmaken met een bankoverschrijving vanuit uw persoonlijke bank omgeving. Zodra het geld is ontvangen op onze rekening, worden de artikelen verzonden.

- Betaling onder rembours (+ € 8,50): Rembours is een manier van verzending, waarbij betaald moet worden bij de ontvangst van de zending aan de bezorger. U betaald dus pas wanneer u uw product daadwerkelijk heeft ontvangen.
Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »