WAAROM VERF365.NL?
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ochtend - avond levering
  • Af te halen bij meer dan 2.500 PostNL locaties
  • Wij kunnen alle kleuren maken

Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur (600ml)

Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag bezorgd.

€ 49,10 incl. BTW

Algemeen

De Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur is speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. Geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm. Toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel) aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Ook zeer goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels, het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag. Zowel buiten als binnen toepasbaar.

Kleur: beige
Droog na: ca. 4 uur bij 20 graden celcius
Verpakking: set kokers van 600 ml
Houtbaar in de bus: minimaal 24 maanden in een vorstvrije opslag. in originele onaangebroken verpakking.
Extra kenmerken:

- Eén kwaliteit voor zomer en winter.
- Geen primer noodzakelijk
- Uitstekende verwerkbaarheid
- Zeer makkelijk te schuren
- Universeel overschilderbaar binnen 4 uur
- Mengverhouding 1:1
- Vochtongevoelig
- Blijvend hard elastisch 

 

Verwerking

De ondergrond moet worden schoongemaakt, dient vetvrij en droog te zijn. Verwijder met behulp van een bolk opfrees of met behulp van een hamer en scherpe beitel het verrotte hout. Verwijder eveneens wat centimeters van het gezonde hout. De overgang tussen de reparatie en het gezonde hout altijd onder een hoek afwerken, nooit glad laten weglopen. Verwijder daarnaast ook alle aanwezige verflagen rondom het te repararen houtdeel. 

De verwerking: Meng het A en B component op een gladde harde ondergrond in een mengverhouding van 1:1. Meng het met een plamuurmes of kunststof spatel tot een egale beige kleur. Meng niet langer dan noodzakelijk. Na het aanmaken kunt u het 20 minuten verwerken. Breng eerst een dun laagje aan op de raakvlakken op luchtinsluitingen te voorkomen. Breng hierna een laag van 0,5 a 0,7mm boven de ondergrond. Na het doorharden schuren en een grondlaag aanbrengen. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »