Terug

Alabastine houtvuller (13)

Filters

Alabastine heeft een groot aantal producten dat geschikt is voor het repareren van beschadigingen aan hout, zoals houtrot, stoot- en krasbeschadigingen, haarscheurtjes, open noesten en meer. De houtvullers van Alabastine zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen. 

 

Alabastine houtvuller

Uw kozijnen en deuren lopen regelmatig beschadigingen op door stoten of krassen. Dit kan op lange termijn uw schilderwerk behoorlijk aantasten en wanneer u dit houtwerk overschildert, blijven krassen en deuken altijd zichtbaar. Voor deze kleine reparatie werkzaamheden, kunt u gebruik maken van de Alabastine Snelplamuur of Alabastine Lakplamuur. Beide producten zijn uitermate geschikt om kleine, ondiepe beschadigingen te repareren, voordat u aan uw schilderwerk begint. De Snelplamuur van Alabastine is ook geschikt voor metaal of polyester. Een ander product dat u kunt gebruiken voor het repareren van kleine krasjes en beschadigen is de Alabastine Houtplamuur universeel. 

Voor scheuren en naden kunt u de scheuren en naden vuller van Alabastine gebruiken. Deze elastische houtvuller zorgt ervoor dat scheurtjes en naden gedicht worden en voorkomt dat deze na verloop van tijd weer verschijnen. 

 

Repareren en afwerken met Alabastine

Om zwaardere beschadigingen te gebruiken kunt u een houtvuller gebruiken, zoals Alabastine kneedbaar hout of de Alabastine Super Sterke houtvuller. Deze producten kunnen zowel binnen en buiten gebruikt worden en kunnen beschadigingen tot een maximale diepte van 2 cm repareren. Wanneer u het product gebruikt heeft, hoeft u het oppervlak slechts licht te schuren, voor u uw verflaag aanbrengt. 

Voor het afdichten van kieren en naden kunt u de Alabastine Houtkit Flexibel gebruiken. Deze kit op acrylbasis is ideaal voor het afwerken van kieren en naden in plinten, kozijnen en afdeklatten, enz.

 

Alabastine houtrotvuller

Wanneer uw houtwerk aan de elementen wordt blootgesteld, kan het hout gaan rotten. Het is belangrijk dat u al het rotte hout verwijdert en het houtwerk repareert met een reparatiepasta of houtrotvuller. Hiervoor kunt u de Alabastine houtrotvuller gebruiken. Dit product is zeer gemakkelijk te gebruiken en te modelleren naar de vorm van uw houtwerk. Als u snel wilt kunnen werken en overschilderen, kunt u Alabastine sneldrogende houtrotvuller gebruiken. Na slechts 20 minuten is dit product overschilderbaar. U heeft uw reparatie alleen nog maar licht te schuren en te schilderen.

 

Overige Alabastine houtvullers

De Alabastine houtvullers zijn niet voor elke klus geschikt. Sommige van deze houtvullers kunnen niet gebruikt worden op blank hout en op bepaalde materialen blijven de reparaties duidelijk zichtbaar. Voor het vullen van MDF kunt u de MDF vuller gebruiken. Wanneer u deze vuller heeft aangebracht kunt u het geheel opschuren, waardoor de reparatie vrijwel onzichtbaar is. Daarnaast heeft Alabastine een special laminaat vuller voor verschillende soorten laminaat. U kunt deze in 6 kleuren bestellen, afhankelijk van de kleur van uw parket. Met deze laminaat vuller kunt u krasjes en beschadigingen vrijwel onzichtbaar reparen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »