Aquamaryn Verf

Filter
Geen producten gevonden...

Aquamaryn verf

Aquamaryn, ook wel geschreven als Aquamarijn verf, is een duurzame verf soort voor professionele schilders. Ondanks dat dit een duurzame verf is, voldoet deze aan alle kwaliteitseisen waar aan moet voldoen, daarom is dit ook een goed alternatief voor verven die minder duurzaam en natuurvriendelijk zijn. De Aquamaryn verf wordt allemaal gemaakt op basis van lijnolie. Dankzij deze lijnolie, is de verf zeer vriendelijk voor de natuur en ben je verzekerd van een lange levensduur. Het is het doel van Aquamaryn om het meest progessieve verfmerk ter wereld te zijn. Ontdek ons complete assortiment Aquamarijn verf.


Over Aquamaryn verf

Aquamaryn duurzame verf wordt al sinds de jaren 80 gemaakt. De ingrediënten zijn allemaal plantaardig en daardoor herwinbaar. In Nederland is de Aquamarijn verf de enige verfproducent die een volledig assortiment duurzame verven ontwikkeld. Voor projecten waar duurzaamheid belangrijk is, of als u uw steentje wilt bijdragen aan het milieu, is Aquamaryn verf de beste keuze.

De Aquamaryn verf is niet alleen duurzaam en natuurvriendelijk, deze verf voldoet ook aan alle vereisten en is gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat het gebruik van deze verf ook geen nadelige effecten heeft op uw gezondheid.

 

Het assortiment van Aquamaryn

Aquamaryn verdeelt hun assortiment verf in verschillende lijnen, waaronder Toplin, Aqualin, Maril en een aantal Original producten. Stuk voor stuk duurzame verfproducten. We vertellen u graag meer over de toepassing en de keuze voor het meest geschikte verfproduct.

Aquamaryn Toplin: Dit is een professionele verf op basis van lijnolie-standolie. De Toplin lijn van Aquamarijn Verf bestaat uit een grondverf en 2 soorten lakverf.

Aquamaryn Linolux of Aqualin: De Linolux lijn bestaat uit 5 verschillende verfproducten op basis van een lijnolie-emulsie. Deze verfproducten zijn gemakkelijk binnen en buiten te gebruiken en hebben goede vullende, en vochtbeschermende eigenschappen. Deze verven zijn met water te verdunnen.

Aquamaryn Maril muurverf: Dit is een watergedragen muurverf van Aquamarijn. De Aquamaryn muurverf is gemaakt van 98% natuurlijke grondstoffen en duurzaam voor mens en milieu. Deze verf is schrobvast en ademend.

Aquamaryn Original: Profilin is een goede grondverf of voorlak van Aquamarijn verf dat vooral geschikt is om buiten te gebruiken. Het heeft goed vullende eigenschappen voor een zeer goede hechting. De Prelin grondverf van Aquamaryn Original heeft ongeveer dezelfde eigenschappen. Daarnaast vind je ook de Linal verf van Aquamaryn dit is een een-pot-systeem dat te gebruiken is als grondverf, maar ook als lakverf. Deze verf op lijnolie basis geeft al uw buitenschilderwerk een jarenlange dekking.

 

Bestel Aquamaryn online bij Verf365!

Waar u ook naar op zoek bent bij Verf365 vindt u de verf die u nodig heeft voor uw woning of bedrijfspand. Bent u overtuigd van de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van Aquamaryn? Aarzel dan niet en bestel direct bij ons.

Wij bieden u de producten van Aquamaryn voor de laagste prijs. Denk aan uw omgeving, de natuur heeft veel meer te bieden dan welke chemische oplossing dan ook. Ga voor duurzaam, kies Aquamaryn! Ook voor Aquamaryn verf hebben wij de beste schildersgereedschappen zoals kwasten en rollers.

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »