Aquamaryn Verf

Filter

Aquamaryn

Aquamaryn duurzame verf

Aquamaryn duurzame verf heeft een volledig assortiment aan duurzame professionele schildersverven. Al sinds begin jaren 80 is Aquamaryn bezig met het ontwikkelen van een natuurverf op basis van herwinbare grondstoffen. De receptuur van de verf is gebaseerd op authentiek Hollandse lijnolieverf. De basis van de Aquamaryn producten zijn plantaardige oliën en water. Daarnaast kennen ze een lange levensduur en is de verf zo natuurlijk mogelijk gemaakt.

Aquamaryn is op dit moment de enige producent in Nederland met een compleet assortiment aan duurzame, professionele verf. Door het gebruiken van de Aquamaryn duurzaam verf draagt iedereen zijn of haar steentje bij aan een betere milieu voor de wereld waarin we leven.

 

Assortiment van Aquamaryn

In het assortiment van Verf365 vindt u een ruim aanbod aan duurzame en professionele schildersverven van het merk Aquamaryn. Zo kun u bij ons terecht voor binnen muurverf, voorlak, aflakverf, aflak satijn, aflak hoogglans en lijnolieverf. Bent u er niet zeker van of dit het product is wat u nodig hebt of heeft u nog wat vragen over het product? We helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

Waarom kiest u Aquamaryn?

Aquamaryn heeft als uitgangspunt een optimale balans te vinden tussen een maximale technische bruikbaarheid, maar ook een minimale milieu- en gezondheidsbelasting. De omgeving waarin we leven heeft immers grote invloed op onze gezondheid en welzijn. Door schone en natuurlijke materialen te gebruiken draagt Aquamaryn daar actief aan bij.

Want de omgeving waarin wij leven heeft een grote invloed op onze gezondheid en welzijn. Aquamaryn draagt daar actief aan bij door middel van de toepassing van schone en natuurlijke materialen.

 

Bestel Aquamaryn online bij Verf365!

Waar u ook naar op zoek bent bij Verf365 vindt u de verf die u nodig heeft voor uw woning of bedrijfspand. Bent u overtuigd van de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van Aquamaryn? Aarzel dan niet en bestel direct bij ons.

Wij bieden u de producten van Aquamaryn voor de laagste prijs. Denk aan uw omgeving, de natuur heeft veel meer te bieden dan welke chemische oplossing dan ook. Ga voor duurzaam, kies Aquamaryn! Ook voor Aquamaryn verf hebben wij de beste schildersgereedschappen zoals kwasten en rollers.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »