Bleko

Filter

Bleko Chemie bij Verf365

De producten die Bleko Chemie maakt zijn chemische vloeistoffen. Aangezien chemische producten bij onzorgvuldig gebruik gevaarlijk kunnen zijn, zorgt Bleko Chemie voor een betrouwbaar productieproces. Maar daar stopt het niet, bij Bleko Chemie draait het om de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

 

De producten van Bleko Chemie in gebruik

De collectie van Bleko bestaat uit reinigers voor alle soorten klussen. Aceton, behanglijmoplosser of wasbenzine nodig? Kies voor de producten van Bleko! De productenlijn komt zowel voor de professional als voor de particulier van pas. Een vaste aanwinst voor elk is de Bleko Allesreiniger. Dit verwijdert alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Maak het reinigen van uw vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen een stuk makkelijker met deze allesreiniger.

Bij ieder product van Bleko staat vermeld wat de correct gebruikswijze is. Ook vindt u hier hoe het product gedoseerd moet worden en waarmee het kan worden aangelengd. Daarnaast staat ook natuurlijk weergegeven voor welke soort werkzaamheden en ondergronden het product bedoeld is. Meer vragen over de gebruiksvriendelijke chemische vloeistoffen in de collectie? Neem contact met ons op!

 

Service van Verf365

Bleko producten online kopen? Bleko stickeroplosser, Bleko behanglijmoplosser of Bleko kwastenreiniger nodig voor kleine of grote klussen? Online kopen gaat bij Verf365 makkelijk en snel. Bij iedere bestelling Bleko producten vanaf €75,- krijgt u van ons een gratis verzending. Bij Bleko Chemie draait het om veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid bij alle chemische producten van hun assortiment. Maak nu kennis met deze prachtige producten die bij iedereen in huis van pas komen!


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »