Hermadix

Filter

Hermadix bij Verf365

Steeds meer mensen zijn milieubewust bezig en willen verantwoord leven. Ook Hermadix houdt zich bezig met het milieu. Al decennialang neemt Hermadix het ontwikkelen van verven, lakken en dekkende beitsen serieus en zorgt het bedrijf ervoor dat haar producten veilig zijn voor onze gezondheid en leefomgeving. De producten van Hermadix zijn water gedragen en dragen het Environment OK label.


De producten van Hermadix


Wanneer u kiest voor de muurverf van Hermadix weet u zeker dat u kiest voor perfecte kwaliteit, duurzame producten, lange levensduur, milieubewustheid en ultiem gebruiksgemak. Daarbij zijn de producten zeer geschikt voor onderhoud en beschermen.

De verf van Hermadix is zowel binnen als buiten te gebruiken bij de volgende materialen:
- Douglas Hout
- Grenen en vuren hout
- Meubels, vloeren en trappen
- Steigerhout
- Geïmpregneerd hout
- Hardhout


Droogtijd van de producten

De producten van Hermadix drogen relatief snel. Toch is het sterk afhankelijk van onder andere het product, de ondergrond, de luchtvochtigheid en de temperatuur. Als er voor het verven gezorgd wordt voor het ontvetten van de ondergrond dan zullen de meeste producten van Hermadix snel drogen.

De houtdecor heeft voor optimale droging wat meer tijd nodig, zeker wanneer het product in huis gebruikt wordt.


Service van Verf365

Bij eventuele vragen over welke soort Hermadix verf u moet kopen, kunt u altijd bij ons terecht! Zo kunt u contact opnemen met de klantenservice of even kijken bij onze meest gestelde vragen.

Bestellingen die bij Verf365 op werkdagen voor 21:00 uur besteld worden, worden de volgende werkdag geleverd.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »