Jotun Demidekk

Filter

Jotun Demidekk

 

Jotun Demidekk producten zijn allemaal hoogwaardige producten die bedoeld zijn om uw houtwerk, zowel binnen als buiten, langdurig te beschermen. Naast het reinigen en onderhouden, is het ook mogelijk om uw hout op kleur te krijgen met de verf en beits van Jotun. Jotun is ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Noorwegen en is daarom erg slijtvast. Met Jotun Demidekk is uw houtwerk tot 12 jaar beschermd tegen:

 • een vervagende kleur;
 • een droog, koud of warm klimaat;
 • schimmels;
 • luchtvervuiling;
 • en UV-licht.

Jotun Demidekk is duurzaam geproduceerd en is erg makkelijk op uw houtwerk aan te brengen. Zo blijft al uw houtwerk in topconditie en behoudt het kleur en glans. Al uw Jotun producten koopt u bij Verf365 altijd voor 30% onder de adviesprijs. Lees meer over onze Jotun Demidekk producten.

 

Jotun Demidekk Ultimate Täckfarg

De Jotun Demidekk Ultimate Täckfarg is een watergedragen, dekkende beits met zijdeglans die de houtstructuur extra accentueert. Met name voor gevelbetimmeringen, zoals rabatdelen, dakkappellen en overstekken is deze beits geschikt. Deze beits gemakkelijk te verwerken en is aan te brengen op bestaande verflagen. Deze beits is verkrijgbaar in duizenden kleuren en is na ongeveer een uur droog.

 

Jotun Demidekk Ultimate Hellmat

De Jotun Demidekk Hellmat is de extra matte variant van de Ultimate Täckfarg. Deze watergedragen, dekkende beits is geschikt om uw hout buiten te beschermen en de houtstructuur te accentueren. Daarnaast is deze beits ook geschikt voor gebruik op een stenen ondergrond. De combinatie van alkid en acrylaat zorgt voor een optimale beschermende laag en een uitstekende hechting van de beits.

 

Jotun Demidekk Ultimate Vindu

Jotun Demidekk Ultimate Vindu is een dekkende, zijdeglans beits die met name geschikt is voor het onderhouden en beschermen van ramen, deuren, kozijnen en andere houten constructies die bloot worden gesteld aan weersomstandigheden, zoals tuinmeubels en schuttingen. In combinatie met een primer is het ook mogelijk om metaal of plastic te behandelen met de Ultimate Vindu beits. Deze beits is erg vloeibaar en daardoor gemakkelijk aan te brengen. Na behandeling bent u verzekerd van een langdurige bescherming van 8 tot 10 jaar.

 

Jotun Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg is een van de weinige producten uit de Demidekk lijn die niet watergedragen zijn. Deze beits op basis van alkydolie heeft uitzonderlijke weers- en waterbestendige eigenschappen. Jotun Demidekk Oljetackfarg heeft een uitstekende hechting op naaldhout en tropisch hout. Na behandeling is uw houtwerk tot 5 jaar beschermd. De beits is ook als primer te gebruiken bij bij onbehandeld hout met een zuigende werking en is te gebruiken in combinatie met Visir, Trebitt en Oljebeis.Jotun Demidekk Brilliant

Jotun Demidekk Brilliant is een beits die met name ontwikkeld is voor lichte, witte ondergronden. Uw behandelde hout blijft langer mooi door de uitzonderlijke, vuilafstotende eigenschappen en vervaagt ook niet dankzij de goede bescherming tegen zonlicht. De Jotun Demidekk Brilliant kunt u gebruiken op houten constructies, zoals dakgoten, overstekken, rabatdelen, etc. Na behandeling blijft uw hout tot 12 jaar onderhoudsvrij. De Demidekk Brilliant is verkrijgbaar in verschillende witte kleuren.

 

Jotun Demidekk Terrassfix

Jotun Demidekk Terrassfix is een goed middel om uw tuinmeubels, houten terras of vlonder te reinigen. Dit reinigingsmiddel kunt u op 3 manieren gebruiken:

 • Voor het verwijderen van vuil;
 • Voor het ontkleuren van vergrijsd hout;
 • Voor het verbleken van houten onderdelen.

Let wel op bij het gebruik van dit middel, het bevat bijtende stoffen.

 

Heeft u vragen over de Jotun Demidekk producten bij Verf365 of over het gebruik van onze producten. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
 • Snelle
  levering
 • Veilig en
  betrouwbaar
 • Uw verfspecialist
 • Meer dan 100 jaar
  ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »