Koopmans

Filter

Koopmans verf of Koopmans Primer bij Verf365

Koopmans verf is een hoge kwaliteit verf die verschillende soorten producten in zijn assortiment heeft. Naast verf voor binnen en verf voor buiten zijn er ook specifieke soorten verf in ons aanbod te vinden, waaronder de Koopmans multiprimer, Koopmans parketlak, Koopmans acryl, Koopmans beits, Koopmans Perkoleum en meer.

Geschiedenis van Koopmans

Koopmans heeft een rijke geschiedenis, waarin zij veel geleerd hebben over de verfmarkt. Het bedrijf is opgericht in 1885 door Klaas Piet Koopmans. In het begin maakte Koopmans enkel verf voor een kleine groep schilders tot de verf zo populair werd dat het bedrijf aan steeds meer mensen begon te verkopen.

In de crisisjaren ‘30 introduceerde Koopmans Extralux. Dit was een hoog en zijdeglans lak. De bekende Koopmans Perkoleum is ontstaan in de jaren ‘70. Dit is een bekende buiten beits op lijnolie basis. In 1992 komt Ecoleum op de markt. Dit is een milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum een dekkende houtbeschermingsmiddel.

Koopmans Grondverf

Een van de Koopmans producten in ons assortiment is de Koopmans grondverf voor binnen en buiten. Koopmans Grondverf oftewel Koopmans Primer is een uitstekende basis laag voor het betere schilderwerk. Grondverf zorgt voor goede vulling en een betere hechting.

De grondverf is enkel bij een aantal situaties noodzakelijk. Een paar van deze situaties zijn Kaal hout, onbehandeld kunststof en onbehandeld metaal. Mocht u in deze gevallen er voor kiezen om zonder primer te gaan schilderen, kan het zo zijn dat de verf er na het opdrogen af zal gaan bladderen.


Service van Verf365

Heeft u vragen over Koopmans Verf of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via telefoon, Whatsapp, Facebook en per mail. Onze experts van de klantenservice hebben jaren ervaring en hebben hierdoor verschillende schildertips om u op weg te helpen. Vandaag besteld = morgen in huis! Producten op werkdagen voor 21:00 uur besteld, heeft u de volgende dag al in huis. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws zijn wij te volgen op social media.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »