Luva

Filter
Geen producten gevonden...

Luva werkborstel

De werkborstel van Luva is één van de beste werkborstel om mee te werken. Luva maakt al vanaf 1850 allerlei soorten borstels, bezems, handstoffers en zaalvegers voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. Door hun jarenlange ervaring hebben ze één van de beste werkborstels ontwikkeld. De Luva werkborstel is speciaal gemaakt voor het verwijderen van vuile oppervlakte. De borstel is ideaal voor het verwijderen van droog en nat vuil op zowel grote als kleine oppervlakken met behulp van warm water. Daarnaast wordt de Luva werkborstel vooral gebruikt voor het afborstelen van buitengevels. De Luva werkborstel is hiervoor geschikt omdat het voorzien is van stevige haren.

Materiaal en lengte

Luva werkborstel is gemaakt van Union. Dit is een mengsel van Fiber en Bassine. Union is afkomstig uit India. Doordat Union een hele sterke vezel is, veert hij gemakkelijk terug. Ideaal voor werkzaamheden waarmee moet worden geschrobd. Dit maakt Union één van de meest geschikte materialen is voor werkborstels. Daarnaast is het goed bestand tegen oliën en chemicaliën, waardoor de borstel langer meegaat. Luva werkborstel die Verf356 levert is 17 cm lang. De ideale grootte voor in de handpalmen om stevig te schrobben.

Luva werkborstel online bestellen bij Verf365

Moet u binnenkort iets flink schoon schrobben binnen- of buitenhuis? Dan is Luva werkborstel uw hulpmiddel om dit voor elkaar te krijgen. Bij Verf365 bestelt u Luva werkborstel voor de laagste prijs. Naast de Luva werkborstel kunt u natuurlijk ook nog andere artikelen verkrijgen via Verf365, zoals kwasten, spuitbussen en verf.

Heeft u vragen over Luva werkborstel of andere vragen? Neem gerust met ons contact op. Onze ervaren werknemers helpen uw graag.


Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Snelle
    levering
  • Veilig en
    betrouwbaar
  • Uw verfspecialist
  • Meer dan 100 jaar
    ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »