ProGold

Filter

ProGold, de andere helft van uw werk

Bent u op zoek naar schildersmaterialen van hoge kwaliteit? Dan zit u goed bij ProGold. Alle ontwikkelingen op verfgebied worden direct beantwoord met geschikte non-paint producten van het bekende merk ProGold. Hierdoor krijgt u de verf altijd goed dekkend op de muur maar kunt u ook bij ProGold terecht voor afplak- en afdekmateriaal.

Alles gaat in overleg met de Sigma verkooppunten die in nauwe samenwerking staan met de schilders. Schildersmaterialen die we bij Verf365.nl verkopen van ProGold zijn onder andere een ProGold Spackmes, verfkrabber, behangborstel, afdekzeil en verfrooster.

 

Waarom kiest u voor ProGold?

 • Aanbevolen door Sigma Coatings;
 • Het gereedschap wordt uitvoerig getest door ervaren vakschilders;
 • Gereedschap van ProGold is nodig om een topkwaliteit te krijgen.

 

Bestel ProGold bij ons!

Heeft u wel de verf, maar niet het gereedschap om uw eigen vloer of muur te schilderen? Bestel dan snel schildergereedschappen van ProGold. Rollers, kwasten, verf emmers, roosters en nog veel meer. Alles is samengesteld in overleg met Sigma Verf en de vakschilders. Alle producten zijn nauwkeurig getest. Alles voor het beste resultaat.

 

De service van Verf365.nl

Naast online verf bestellen kunt u ook bij Verf365 terecht voor ProGold verfrollers, roosters en bakjes. Op zoek naar ProGold glasweefsel? Ook dat hebben we in ons assortiment. De materialen van ProGold zijn gemaakt om een perfecte applicatie op vlakke en gladde ondergronden te verzekeren. De hobby schilder en de beroepsschilder die gebruik maakt van ProGold slaagt altijd met een succesvolle verfklus.

 


Al meer dan 100 jaar ervaring
 • Snelle
  levering
 • Veilig en
  betrouwbaar
 • Uw verfspecialist
 • Meer dan 100 jaar
  ervaring
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »