Terug

RAMBO Pantserbeits (3)

Filters

RAMBO Pantserbeits bij Verf365

Rambo Pantserbeits is een uitgebreid assortiment voor het onderhoud van al uw houtwerk. De RAMBO Pantserbeits is onder te verdelen in twee categorieën: binnenbeits en buitenbeits. Daarnaast is nog onderscheid te maken in dekkende beits en transparante beits. Bij transparante beits wordt de originele houtkleur behouden en kunt u de houtstructuur duidelijk blijven zien. Dekkende beits bevat daarentegen veel meer pigment en is daardoor in meer verschillende kleuren verkrijgbaar. In de meeste gevallen is een dekkende beits beter voor een langdurige bescherming. De beitsen van RAMBO beschikken over Slow Release Technologie wat zorgt voor een langdurige bescherming tegen groene aanslag.


RAMBO Pantserbeits Tuinhout

Bij Verf365 bieden wij de RAMBO Pantserbeits tuinhout aan in een dekkende en transparante variant. Behoud de natuurlijke kleur van je hout en houd de houtnerf mooi zichtbaar met de transparante beits of geef je hout een karakteristieke kleur met de dekkende Pantserbeits voor tuinhout. Je kunt de RAMBO Pantserbeits gebruiken voor het gronden, voorlakken of aflakken van al uw hout in de tuin, zoals pergola’s, tuinmeubelen, vlonderplanken, borders, schuttingen, enzovoorts.

Eigenschappen van RAMBO Pantserbeits Tuinhout.
√ Beschermt uw tuinhout tot 3 jaar.
√ UV-F Technologie: Blokkeert UV-licht.
√ Vochtregulerend.
√ 1-potsysteem: Geschikt als grondlaag, tweede laag of afwerklaag.
√ Weerbestendig.
√ Makkelijk te verwerken.

 

Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn

De Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn is uitermate geschikt voor het beitsen van kozijnen en deuren die buiten worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en zonlicht. Met de Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn zijn uw kozijnen en deuren tot 7 jaar beschermt tegen alle weersomstandigheden en UV-licht.

Eigenschappen van Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn
√ 7 jaar houtbescherming
√ Weerbestendig
√ Super vochtregulerend
√ Makkelijk te verwerken
√ Langdurig glansbehoud
√ Uitstekende dekking
√ Makkelijk te verwerken
√ 1-pot systeem

De Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en verkrijgbaar in potten van 0,75 of 2,5 liter. Dankzij het 1-pot systeem kunt u uw houtwerk gronden en aflakken met hetzelfde product. Deze buitenbeits is geschikt voor al uw kozijnen, deuren, daklijsten, rabatdelen, enzovoorts.

 

RAMBO Pantserbeits aanbrengen

Wanneer u de RAMBO Pantserbeits gaat aanbrengen op uw tuinhout, volg dan de volgende stappen:
1. Maak uw hout schoon. Verwijder vuil, vettigheid en aanslag met, bijvoorbeeld St.Marc verfreiniger of Progold Alles Reiniger.

2. Repareer eventuele beschadigingen of aangetast hout met een geschikt reparatiemiddel. 

3. Vervolgens kunt u uw schilderwerk licht schuren en de scherpe hoeken afronden.

4. Breng daarna een eerste laag RAMBO Pantserbeits aan.

5. Breng een tweede en eventueel een derde laag beits aan om uw tuinhout helemaal af te werken.

Bij bestaand houtwerk moet u eerst goed reinigen en vervolgens het geheel licht schuren, voordat u de Pantserbeits gebruikt om te gronden en af te lakken. Bij verweerde verflagen of slecht hechtende verflagen is het belangrijk om eerst de oude verflaag te verwijderen. Verweerd of rot hout moet u eerst verwijderen, repareren en schuren, voordat u de RAMBO Pantserbeits gaat aanbrengen. Om de beschermingsduur zo lang mogelijk te houden is het belangrijk dat u zorgt dat de ondergrond van uw hout goed is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Verf365.nl 9,1 / 10 - 1048 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »